Με την 2η θέση στις αποσκευές της επέστρεψε η ομάδα Νεανίδων του Ολυμπιακού Βόλου από την Αθήνα μετά το Φάιναλ-Φορ των Ανερχόμενων Αστεριών Γυναικών (W Rising Star) που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας το Σαββατοκύριακο 10-11/2.

Μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχαν το Σάββατο απέναντι στην αήττητη, κατά την φετινή χρονιά, ομάδα των Εσπερίδων Καλλιθέας τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ποιότητα της πολύ δυνατής  ομάδας του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και ηττήθηκαν δίκαια στον τελικό της διοργάνωσης με σκορ 76-51.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασιλική Σιουμουρέκη, “σάρωσε” τα βραβεία των Ανερχόμενων Αστεριών Γυναικών (W Rising Star), καθώς αναδείχθηκε Πολυτιμότερη Παίκτρια της κανονικής περιόδου, πρώτη σκόρερ και ριμπάουντερ, ενώ ήταν πρώτη στις ασίστ και στην οικονομία.

Διαιτητές: Φραγκούλη, Τσουρή, Γαρατζιώτης

Δεκάλεπτα: 16-10, 42-22, 64-37, 76-51

Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Ανδρεοπούλου): Στολίγκα 19 (3), Τσιριγιώργη 2, Ανδρέου 16, Μανωλοπούλου, Προδρομίδη 9 (1), Φουστέρη 5 (1), Τουμπανιάρη 5, Τσιμπριμάνη, Παπακώστα, Ζαφείρη 9 (3), Θεοδωροπούλου 2, Σταθοπούλου 9.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαθανασίου): Ράπτη 2, Μπασδέκη, Πολύζου 3, Τσομπανοπούλου 4, Μητράλη 5 (1), Σιουμουρέκη 2, Λογοδότη 4, Καραστάθη 9, Κοτοπούλη 12, Νταϊάκη 10.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΚΑ.Θ. συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και την Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου για την μεγάλη αυτήν επιτυχία και ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ της Ένωσης