Σεμινάριο επιμόρφωσης κριτών και διαιτητών καλαθοσφαίρισης θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την Κυριακή 19/5 και Ώρα 9:30 για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα που θα κληθούν οι κριτές να χρησιμοποιήσουν, από την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, εκτός από τα Εθνικά και στα Τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης μας.

Το σεμινάριο είναι μια πρωτοβουλία του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Λάρισας σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΘ και εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η απεσταλμένη της ΕΟΚ και πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Αττικής κ. Τάνια Μερίκα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας επί της οδού Καλλισθένους & Θεοφράστου.

Η παρουσία όλων των κριτών και διαιτητών κρίνεται απολύτως απαραίτητη, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλοι οι κριτές πρέπει να προσέλθουν στο σεμινάριο ο καθένας με τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του (laptop).

(Σημείωση : Λόγω του σεμιναρίου ενδέχεται να έχουν αλλάξει κάποιες ώρες και γήπεδα σε προγραμματισμένους αγώνες της Κυριακής 19/5, παρακαλούνται τα σωματεία να ελέγξουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα που θα κοινοποιηθεί από την Ένωση.)